Meubelmakerij C.A. Jonges

ambachtelijke meubels voor
bedrijfsleven en consument

C.A. Jonges Meubelmakerij, ambachtelijke meubels op maat

Een meubel naar uw wens met mijn inzicht

Wandkast getordeerd

U wilt een meubel op maat, passend bij uw stijl en interieur? Neem contact op en ik kom bij u langs om uw wensen te bespreken. Samen overleggen we over de mogelijkheden, waarbij ik ook creatieve, praktische oplossingen aandraag. Vervolgens vertaal ik uw wensen in een meubelontwerp en geef een prijsindicatie, waarna we de details verder kunnen bespreken. Als het ontwerp uiteindelijk helemaal naar wens is, vervaardig ik het in mijn eigen atelier. U heeft dus geen last van de werkzaamheden en het stof. Ook bij de installatie wordt de overlast voor u tot een minimum beperkt.

Rustig meubilair met mooie details

Mijn meubels hebben een eigen uitstraling. Ze ogen rustig en in balans, hebben leuke details en worden keurig afgewerkt. Ik schep er een eer in om uw stijl in een mooi en praktisch meubel te vertalen.
Ik werk met diverse materialen, zoals massief hout, fineer of multiplex. Afwerking kan met olie, was, blanke of kleurlak.
Voorbeelden van mijn werk vindt u in het portfolio.

Omvangrijke opdrachten

Ook voor omvangrijke opdrachten voor het bedrijfsleven kunt u bij mij terecht. Ik werk hiervoor samen met vakbekwame meubelmakers in mijn netwerk. Neem voor meer informatie of een oriënterend gesprek contact op.