Meubelmakerij C.A. Jonges

ambachtelijke meubels voor
bedrijfsleven en consument

C.A. Jonges Meubelmakerij, ambachtelijke meubels op maat

Reacties van klanten

"Zowel over de ontwerpfase als over het eindresultaat zijn we erg enthousiast. We hebben samen met Carlot intensief onze wensen en ideeën doorgesproken. Professioneel en relaxt tegelijk heeft Carlot de vertaalslag gemaakt van onze onmogelijkheden naar twee prachtige maatwerk meubels. Onze verwachtingen zijn overtroffen. Absoluut top!"

Michiel & Manon


“We wilden een kast op maat in de gang en vonden via Google de website van Carlot. Carlot dacht actief met ons mee over vormgeving en materiaalgebruik.
Resultaat: een praktische, strakke kast die uitstekend in ons interieur paste en binnen ons budget bleef. De samenwerking met Carlot was prettig en ongedwongen. Een vakvrouw in hart en nieren die haar afspraken en beloften nakomt.”

Brigitte, Alphen aan den Rijn


“Carlot heeft voor mij een aantal prachtige meubels gemaakt waar ik nog elke dag blij mee ben. Haar gedrevenheid, perfectionisme en terzake kundigheid zijn ongelofelijk te noemen. Alle gemaakte meubels blijven niet alleen prachtig maar zijn ook nog praktisch. Ze maakte voor mij een hoogglans wit dressoir in de televisiekamer die ook op bijzondere wijze dienst doet als bureau. Verder een houten lade onder een wastafel, een prachtige houten dressoir voor in de badkamer en kastenwanden in de slaap- en logeerkamer. De reacties zijn allemaal superpositief. Ik kan Carlot van harte aanbevelen.”

Carla van der Klugt